Grapoila hidegen sajtolt salátaolaj (250 ml)

Grapoila hidegen sajtolt salátaolaj (250 ml)

Származás:  Magyarország   

GRAPOILA HIDEGEN SAJTOLT SALÁTAOLAJ

A hidegen sajtolás a növényi olajok előállításának legkíméletesebb módja, hiszen egy hatékony, kizárólag mechanikai eljárás, ezért az olaj kinyeréséhez nincs szükség vegyszeres- vagy hőkezelésre. A hidegen sajtolt olajok teljes mértékben megőrzik a minőségi alapanyag minden értékes összetevőjét, natúr ízükben visszaköszön a préselt magok eredeti ízvilága, gazdagok többszörösen telítetlen zsírsavakban, vitaminokban és antioxidáns hatású összetevőkben. Az egészséges (többszörösen telítetlen) zsírsavak forrásai, fogyasztásukkal hozzájárulhatunk a szervezet egészséges működéséhez.

Ízük, összetételük, tápanyagtartalmuk és élettani hatásuk tekintetében azonban az egyes olajok eltérőek, így – hogy minden kedvező hatásukat élvezhessük – érdemes azokat felváltva vagy egymással kombinálva fogyasztani.

Hogy ezt leegyszerűsítsük a mindennapokban, megalkottuk a Grapoila salátaolajat.

Ez a – dietetikus segítségével összeállított – olajkeverék kombinálja az igen előnyös, de eltérő beltartalmi értékekkel rendelkező hidegen sajtolt olajakat, hogy egyetlen, kellemes ízű olajat használva a lehető legtöbb tápanyaghoz juthassunk, a legoptimálisabb arányban, elérhető áron.

Salátaolajunk egyik fő összetevője a lenmagolaj – a világ legkedveltebb vegán Omega-3 zsírsavforrása –, mely nagy mennyiségben tartalmazza ezt az esszenciális zsírsavat, amelyből az emberek többsége nem fogyaszt eleget. Ezt egészíti ki a nagyon magas E-vitamin-tartalommal rendelkező, finom ízű, hidegen sajtolt kukoricacsíra-olaj, napraforgómag-olaj és kendermagolaj. Az így kapott íz- és tápanyagkombinációt rejtő salátaolajjal minden nap könnyen és gyorsan gazdagíthatjuk salátáinkat, hidegtálainkat és támogathatjuk egészségünket.

A salátaolaj a Grapoila saját üzemében gyártott, 100% tisztaságú olajai közül 64% GMO-mentes kukoricacsíra-olajat, 16% napraforgómag-olajat, 11% kendermagolajat és 9% lenmagolajat tartalmaz. Sötét üveg csomagolása segíti a kiváló minőség megőrzését.

1 190 Ft
db
db
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Származás:  Magyarország   

Adatok
Cikkszám
T301