Rólunk / Kapcsolat

 

Meggyőződésünk szerint mindenki megérdemli, hogy kiváló minőségű termékeket fogyasszon, lehetőleg hazai termelői vagy gyártói forrásból, megfizethető áron.

Sok éves tapasztalattal rendelkezünk a zöldségek terén. Jártasak vagyunk termesztésben és termékeink a világ egyik legnagyobb gyorsétterem láncában is fogyaszthatóak.

Mivel minőségben és megbízhatóságban nem kötünk kompromisszumokat, az évek során csakis a legkiválóbb hazai termelőkkel vettük körbe magunkat. Személyesen ismerjük őket és tudjuk, amellett, hogy fenntartható értéket teremtenek munkájukkal, nagyszerű emberek is egyben.

Egy-egy termék mögött igazi, hús-vér ember áll. Ők társadalmunk alappillérei, akik kemény munka, profizmus, szaktudás, tapasztalat és elhivatottság által minőségi élelmiszereket biztosítanak számunkra.

Hiszünk benne, hogy hazai termelőink és manufaktúráink valódi, eredeti és megismételhetetlen értéket teremtenek, hozzájárulnak sokszínűségünk megőrzéséhez és hagyományaink ápolásához.

Célunk, hogy közelebb vigyük egymáshoz a termelőt és fogyasztót. Szeretnénk megjeleníteni termelőinket és gyártóinkat, részletesen bemutatni őket. Azért fáradozunk, hogy vásárlóink érezhessék, amit nálunk vásárolnak az gondos kezekből származik és nyugodt szívvel, élvezettel fogyaszthatják.


Működésünk 4 alapelve:

              Házhozszállítás akár 24 órán belül: Gyorsan. Pontosan. A megrendelt termékeket akár 24 órán belül megkapod. Add le rendelésed 12 óráig és másnap 8 - 18 óra között kiszállítjuk Neked. 

Kiszállítási napok: Keddtől - Szombatig.
Vasárnap, Hétfőn és Ünnepnapokon nem végzünk kiszállítást.
Péntek 12 órától - Hétfő 12 óráig leadott rendeléseket kedden szállítjuk.

Jelenleg az alábbi területekre végzünk kiszállítást:

Alsónémedi Ecser Maglód Szada
Biatorbágy Érd Mogyoród Szigethalom
Budakalász Felsőpakony Nagykovácsi Szigetszentmiklós
Budakeszi Fót Nagytarcsa Taksony
Budaörs Göd Ócsa Tárnok
Budapest Gödöllő Páty Tököl
Csömör Gyál Pécel Törökbálint
Diósd Halásztelek Pilisborosjenő Üllő
Dunaharaszti Kerepes Solymár Üröm
Dunakeszi Kistarcsa Sóskút Vecsés
Dunavarsány

FIGYELEM! NYÁRI KISZÁLLÍTÁSI REND: 2020.06.15 - 2020.08.31. között meghatározott napokon végzünk kiszállítást.

2020.06.15 - 2020.08.31. közötti időszakban kiszállítási napjaink: KEDD, CSÜTÖRTÖK, SZOMBAT. Megértésüket köszönjük!

               Frissesség Garancia: Kizárólag prémium minőségű termékeket szállítunk!  Legtöbb termékünket közvetlenül a termelőtől vagy gyártótól szerezzük be a kiszállítást megelőző napon, ezzel garantálva, hogy csakis a legfrissebb áru kerülhessen hozzád. Mindezek ellenére, ha kifogásolni valód van valamely termék esetében, mi kérdés nélkül kicseréljük vagy visszaadjuk az árát.

              Többet kapsz a pénzedért: Amikor egy egységnyi tömegű terméket vásárolsz nálunk (pl. 1 kg burgonya), nem tudjuk az általad megvásárolt egységet pontosan kimérni, mert az egyes zöldség és gyümölcs darabok nagyon különböző tömegűek. Ezért áltagosan 5-10%-al több terméket kapsz, mint amennyit kifizettél.

              0% Szemét, 0% Pazarlás: Óvjuk a környezetünket! Újrahasznosított csomagolóanyagokat használunk. A megrendelt termékeket műanyag rekeszekbe tesszük és ebben adjuk át Neked. A rekeszekért nem számolunk fel semmilyen díjat, viszont ha újra rendelsz tőlünk ezeket visszaadhatod és mi ismét telepakoljuk őket friss finomságokkal. 

Nálunk nincs pazarlás. A hozzánk beérkező termékek 100%-a hasznosul. A nagykereskedőkkel és áruházakkal ellentétben mi nem tartunk hatalmas raktárkészletet és nem dobjuk ki a tönkrement zöldségeket és gyümölcsöket. Folyamatos kapcsolatot tartunk fenn termelőinkkel és gyártóinkkal, ennek köszönhetően csak a szükséges mennyiséget szerezzük be tőlük.

KAPCSOLAT

Vegs & Bags Kft.

Székhely: 2330 Dunaharaszti, Munkácsy Mihály u. 42.

Telephely: 2351 Alsónémedi, Halászy Károly u. hrsz. 0347/2.

Telefon: +36 70 315 2440

Ügyfélszolgálat e-mail: ugyfelszolgalat@vegsandbags.hu

e-mail cím: ervin.kovacs@vegsandbags.hu

Kiszállítási térkép: